Het eerste half jaar is een feit!

Het eerste half jaar is een feit!

debruijnpr No Comment

collageHet is augustus en we hebben er al weer een half jaar De Bruijn PR op zitten. En wat voor een half jaar! Na heel veel koffie afspraken in januari en februari kunnen we nu vermelden dat we prachtige projecten hebben gedaan voor o.a. Tooske Ragas, What the Eve, Intos Interior Solutions, European Merchant Finance en dat we nu vast werken voor opdrachtgevers als Monsterboard, Aviko Foodservice (via Studio Voorhuis) en Defensie (via Arbeidsmarktcommunicatiebureau Steam).

We zijn trots op dit resultaat en gaan vol enthousiasme van start met de tweede helft van 2016!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek ?