Monsterboard slaat handen ineen met De Bruijn PR

Monsterboard slaat handen ineen met De Bruijn PR

debruijnpr No Comment

Na een pitch met meerdere bureaus heeft recruitment platform Monsterboard besloten een samenwerking aan te gaan met communicatieadviesbureau De Bruijn PR. Het bureau is per direct verantwoordelijk voor de vrije publiciteit en online zichtbaarheid van Monsterboard en verzorgt strategie, advies en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van social media, content en PR. De Bruijn PR verzorgde in 2016 al de PR activiteiten voor Monsterboard, dat is nu uitgebreid met social media en content activiteiten. 

Voor deze specifieke opdracht werkt De Bruijn PR met een flexibele schil van senior professionals. Marianne de Bruijn is overall account verantwoordelijk en verzorgt de PR, Martine de Leeuw (voorheen senior adviseur bij NewsLab en nu zelfstandig PR professional bij The Insiders Club) is verantwoordelijk voor social strategie en content, Marloes Grimbergen (voormalig Social Embassy teamlid en nu freelance professional bij LucyLikes) verzorgt social strategie, content en community management en Jeannet Keijzer van Designkracht doet alle vormgeving.

Marianne de Bruijn, eigenaar van De Bruijn PR: “Ik ben er ongelooflijk trots op dat we met een professioneel gelegenheidsteam zo’n fantastisch mooie opdracht hebben binnengehaald. We zijn ook al met veel enthousiasme en plezier gestart voor Monsterboard!”

 

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek ?