Allround communicatieadvies en PR bureau

De Bruijn PR is een allround communicatieadvies en PR bureau met een hands-on mentaliteit. Wij vertalen uw commerciële boodschap naar een nieuwswaardig verhaal voor uw doelgroepen. Zo zorgen we ervoor dat u zo goed mogelijk zichtbaar wordt en volop de dialoog aangaat met uw publiek, zowel via traditionele media als op online platforms.

 

DBPR is een jong bureau met een berg aan ervaring voor opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren: van zorg en facilitaire dienstverlening, HR en recruitment tot aan financiële dienstverlening en food. Het bureau is gespecialiseerd in corporate PR, marketing PR en online PR. Ook is DBPR thuis in recruitment PR om arbeidsmarktcampagnes on- en offline extra zichtbaar te maken. We hebben hiervoor onder meer een strategische samenwerking met Steam in Amsterdam. We staan voor een praktische en flexibele instelling en hanteren transparante diensten en tarieven.

 

Oprichter Marianne de Bruijn was als PR adviseur ruim vijftien jaar lang verbonden aan het communicatieadvies- en PR bureau Creative Venue en het arbeidsmarktbureau ACA Communicatie in Amsterdam. Naast (online) brand PR en content marketing heeft zij zich bij Creative Venue toegelegd op corporate PR waaronder voorlichting, woordvoering en issue management. Zij verzorgde de mediarelaties (vrije publiciteit, interviews, 1e lijn woordvoering, persevenementen, blogPR en stakeholder management) in relatie tot actuele issues. Samen met de directie gaf zij leiding aan klanten als DTG, Facilicom Services Group, Flanderijn Gerechtsdeurwaarders, Flexa, HAK groenten, LeasePlan Nederland, Mobility Mixx, OHRA, Please Payroll en Royaan (Van Dobben, Kwekkeboom). Bij ACA Communicatie specialiseerde Marianne zich in recruitment PR als onderdeel van grote wervingscampagnes voor de Koninklijke Marine, Connexxion, Equens en Mars.

Het team van De Bruijn PR

Marianne de Bruijn

Marianne de Bruijn/Directeur & PR en Communicatieprofessional

"Na 15 jaar in de bureauwereld vond ik de tijd rijp om voor mezelf te beginnen. Gesterkt door een berg aan ervaring startte ik in januari 2016 met De Bruijn PR. Opdrachtgevers vinden in mij een sociale en betrouwbare adviseur. Ik ben in staat om elk verhaal nieuwswaardig te maken en over de bühne te brengen bij belangrijke doelgroepen. Ik heb een grote passie voor taal en beheers naast Nederlands ook Engels, Duits en Spaans. Samen met mijn vriend woon ik dichtbij Amsterdam in het pittoreske Landsmeer en ben ik de trotse moeder van een zoon. Ik ben gek op Amsterdam, sporten, reizen en quality time met vrienden en familie! Eens kennismaken en van gedachten wisselen over PR? Neem gerust contact met mij op!"

PR Consultant Roos Bouws - De Bruijn PR

Roos Bouws/PR Consultant

"Na mijn afstuderen in 2012 als Master Communicatiewetenschap in de richting corporate communicatie deed ik mijn eerste intrede in de wereld van PR bij communicatieadvies- en PR-bureau Creative Venue. Met veel plezier heb ik hier in teamverband ervaring opgedaan met diverse PR werkzaamheden (advies, uitvoering en project- en accountmanagement) in corporate en marketing PR programma’s, in het bijzonder mediarelaties, persevenementen, ondersteuning bij issue management en crisis, het mede vormgeven van content marketing en influencer PR voor cliënten in diverse sectoren waaronder food, retail, zakelijke dienstverlening en de publieke sector. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in influencer- en bloggerrelaties en weet ik inmiddels als geen ander hoe je een succesvolle samenwerking met deze partijen opzet. Neem gerust contact met mij op om daar eens over bij te praten!"

PR consultant Judith Janse - De Bruijn PR

Judith Janse/Junior PR Consultant en Content Marketeer

"Afgestudeerd in Corporate Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf januari 2018 ben ik gestart bij de Bruijn PR. Ik ben enthousiast en erg nieuwsgierig aangelegd. Twee eigenschappen die in mijn functie goed van pas komen. Bij De Bruijn PR ga ik PR programma’s mede vormgeven en uitvoeren. Daarnaast ligt mijn focus ook op het creëren van online en offline zichtbaarheid voor opdrachtgevers door content creatie, zoals blogs, social media berichten en nieuwsbrieven. Tussen mijn bachelor en master heb ik gewerkt als junior PR-Consultant bij Creative Venue en zo de nodige ervaring opgedaan. Tijdens deze functie heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het (online) op de kaart zetten van bedrijven en hun producten of diensten. Ik houd van bijzondere culturen ontdekken, reizen en boeken lezen en hiermee vul ik dan ook graag mijn vrije tijd in. Ik ben oorspronkelijk Zeeuwse en ik woon inmiddels alweer vijf jaar in het prachtige Amsterdam."

Martine de Leeuw

Martine de Leeuw/Ervaren PR & communicatieprofessional

Martine de Leeuw is een ervaren PR & communicatieprofessional. Zij startte in november 2016 met The Insiders Club vanuit de gedachte dat als je de juiste mensen (insiders) aan je organisatie bindt en verbindt en je hen op de juiste manier laat meedenken en doen, je een olievlek creëert waarbij PR, social en content continu samenkomen. Ervaring: Corporate en Social PR, productintroducties en mediatrainingen. Martine is strategisch sterk, ondernemend en nieuwsgierig en vaste freelance collega voor PR projecten van De Bruijn PR.

Jeannet Keijzer

Jeannet Keijzer/Designer

Voor de vormgeving van infographics, illustraties, branded content, brochures en advertenties werkt de Bruijn PR samen met Jeannet Keijzer van Designkracht. Jeannet Keijzer is allround vormgever en werkte onder andere voor de Leidse Onderwijsinstellingen, de ANWB en reclamebureaus Leids Motief en ACA Communicatie. Meer informatie over Jeannet en haar werk, zie: www.designkracht.nl.

Martine Kooi

Martine Kooi/Websites en content

Voor de ontwikkeling van websites werkt De Bruijn PR vast samen met Martine Kooi van CONTENT voor elkaar. Zij ontwikkelt websites in Wordpress met iedere keer weer een design (inclusief content) dat helemaal afgestemd is op de wensen van de klant, aansluit op de hedendaagse look & feel en waarbij ook de SEO dik in orde is. Martine heeft websitedesign en contentmanagement projecten verzorgd voor onder meer Yarden, Vectus Lease, Tooske Ragas, Caught in the Act, De Rode Boksbal en Fallati Fashion. Kijk voor meer informatie op www.contentvoorelkaar.nl.

Netwerk/van professionals

De Bruijn PR beschikt over een groot netwerk van PR en communicatieadviseurs, vormgevers, fotografen en andere specialisten. Hierdoor kunnen we onze klanten van een fullservice dienstverlening voorzien.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek ?